29/5/07

Una nova veu a la comarca

Una altra bona notícia d’aquestes eleccions municipals és la consolidació de les candidatures anomenades alternatives. O sigui, aquelles candidatures que van sorgir del propi teixit social de cada localitat, al marge de les estructures dels grans partits, i que treballen per transformar la realitat de cada municipi.

El Compromís per Ripollet ha obtingut 5 regidors; l’Alternativa d’Esquerres per Badia n’ha obtingut 4; l’Entesa per Sabadell 2, l’Alternativa Ciutadana de Rubí 2 i l’Altra Veu de Castellar del V. també 2.

Aquests resultats permeten tenir un conseller al Consell Comarcal del Vallès Occidental, sota el paraigua de Candidatures Alternatives del Vallès (CAV), i possibilitarà oferir propostes alternatives a l’actual model territorial, social, cultural, urbanístic, etc. de la comarca, de manera coordinada, tot mantenint l’autonomia local.

En l’espai polític aquest fet representa un major reconeixement a la feina feta per cadascuna de les organitzacions i també una creixent acceptació de la ciutadania a les candidatures que treballen per una altra manera de fer política, amb honestedat, sense cap altre interès que treballar per la gent, sense dependències alienes, arrelades a la realitat social i política de cada municipi.

Una nova veu que ha de permetre regenerar el panorama polític a cada municipi i a la comarca.

1 comentario:

Minotaure dijo...

Sense cap mena de dubte molt bona notícia que les CAV tingueu un conseller al Consell Comarcal.
Per primer cop a la història del Consell Comarcal hi haurà una conseller que representarà les candidatures independents sorgides i governades per els propis ciutadans dels municipis on es presenten.

Les CAV són aire fresc al Vallès Occidental.