24/5/07

Ara volen una Oficina del Patrimoni?

Ara fa un any l’Entesa va presentar al·legacions al Pla Especial de Protecció del Patrimoni de Sabadell (PEPPS). En el segon apartat d’aquestes al·legacions, que es poden consultar al nostre web, hi figura la proposta de crear una Oficina del Patrimoni “com un instrument ciutadà, representatiu i dinàmic, que incentivi la conservació, la rehabilitació i la reutilització dels edificis i dels elements d’interès històric, artístic, arquitectònic i arqueològic, i que faci el seguiment de les actuacions que s’hi realitzin”.
També proposàvem la Casa Duran com a seu d’aquesta oficina.
Aquestes al·legacions es van discutir en el ple municipal del mes de març i la proposta de creació de l’Oficina del Patrimoni va ser desestimada, perquè l’equip de govern va al·legar que les seves funcions ja s’assumien des d’altres departaments.
Per una banda em satisfà que “finalment” reconegui que la nostra proposta és interessant i la copiï, però per altra decep aquesta manera de fer política del PSC, de menystenir les propostes dels altres per després, en plena campanya electoral, presentar-les com a seves.
Malgrat la poca credibilitat de l’anunci del PSC, benvinguda sigui l’Oficina del Patrimoni.

No hay comentarios: