23/5/07

Homenatge al Doctor Josep M. Plans

A Can Deu i a la zona nord de Sabadell queda encara un nombre molt important de gent que no està disposada a deixar-se trepitjar. Fa mesos van iniciar una campanya per posar el nom del doctor Josep M. Plans al CAP Nord i segurament no pararan fins que no ho aconsegueixin.

No cal dir els mèrits del Dr. Plans per recordar-lo i on millor que en un CAP, ja vaig escriure un article al diari sobre aquest tema. Però sí que vull deixar constància del mal paper que ha fet l’Equip de Govern en aquest afer. En comptes de reconèixer la demanda dels veïns, veïnes i entitats, van deixar passar el temps sense donar resposta i, posteriorment es van inventar que els equipaments no portaven noms de persones (mireu els noms de les escoles, la pista d’atletisme...o el mateix CAP Sant Fèlix).

Per resumir-ho molt: el PSC va deixar ben clar que no volia fer aquest reconeixement al Dr. Plans. I la gent que havia promogut la proposta no se’n sabia avenir.

Per això diumenge passat van organitzar un dinar popular al bell mig del barri de Can Deu, on havia treballat en Josep M., i van convidar-hi tota la seva família. Hi havia més de 350 persones!! Aquest sí que és el reconeixement de la ciutadania, de la gent que el va conèixer o que coneix el seu treball al servei de la ciutat.

I cal agrair a les persones que han impulsat aquest homenatge que no s’hagin deixat vèncer per l’estil Bustos, que mantinguin la seva petició i que, d’aquesta manera, malgrat tots els entrebancs, recuperin per a la memòria col·lectiva la figura del Doctor Josep M. Plans.

No hay comentarios: