29/5/07

Confiança

Novament un bon nombre de ciutadans i ciutadanes han confiat en l’Entesa per aconseguir una ciutat millor de la que tenim i sobretot perquè estigui millor governada.

Certament estic satisfet pels resultats, sí bé haig de confessar que ho estaria encara més si aquests resultats haguessin estat una mica més generosos per poder treballar amb més força a favor de Sabadell i de la seva gent. Però som conscients de les dificultats que una opció ciutadana com l’Entesa té a l’hora de competir en un terreny en el que el sistema afavoreix les “marques electorals” per damunt dels continguts i de la coherència.

Estic molt satisfet també per com ha anat la campanya. Una campanya respectuosa amb la ciutadania, amb les entitats i amb la resta de forces polítiques, encaminada a informar de les nostres propostes i els nostres propòsits polítics, sense desqualificacions ni missatges buits de contingut.

Ara, el més positiu de la campanya ha estat el gran nombre de persones que s’hi ha implicat. Gent jove, gent no tan jove, gent d’àmbits diferents, gent que ens coneixia poc però que compartia la manera d’entendre i de fer política de l’Entesa. Tothom s’ha posat a treballar de manera desinteressada, en una veritable munió de cors i de braços generosos i entusiastes.

Ha estat una experiència realment molt positiva. A totes aquestes persones els hi vull fer arribar el meu agraïment i els encoratjo a continuar treballant per la ciutat al costat de l’Entesa.

De mica en mica el projecte de l’Entesa es va consolidant com un projecte diferent al de les organitzacions convencionals. Un projecte fresc, que creu en la participació i que la practica, que entén la política com un servei a la ciutadania, que pretén retornar la confiança de la ciutadania en la política.

Moltes persones ens han fet confiança i de ben segur no la defraudarem.

No hay comentarios: