24/4/07

El Codi ètic d'Entesa

Un dels aspectes que fa diferent l’Entesa és el codi ètic i de conducta que signem totes les persones que formem part de la candidatura. És una manera de comprometre’ns públicament a actuar amb transparència i honradesa durant l’exercici dels càrrecs polítics o de confiança.
Alguns dels aspectes que considero més importants d’aquest codi són:
El grup municipal de l’Entesa ha de rendir comptes públicament un cop l’any a través d’una memòria que es pot consultar al nostre web.
Els recursos públics (vehicles, materials d’oficina, instal·lacions, viatges, dietes...) no poden ser utilitzats per a finalitats particulars.
Les dietes rebudes pels càrrecs de l’Entesa com a representants del municipi en entitats privades o mixtes seran íntegrament lliurades a una entitat, organització o fundació sense ànim de lucre.
Els càrrecs de l’Entesa no acceptaran regals, diners, descomptes, préstecs o favors de cap persona, institució o empresa relacionada amb l’administració.
Els càrrec electes i de confiança no formaran part d’associacions, empreses o organismes amb ànim de lucre, que defensin els seus interessos o objectius davant de l’Ajuntament de Sabadell.
L’exercici de les responsabilitats dels càrrecs està limitat com a màxim a dos mandats (vuit anys).
Els càrrecs de l’Entesa actualitzaran cada any la declaració de bens i la lliuraran a l’Entesa, que la posarà a disposició pública.

Podeu consultar el document complet a http://www.entesa.org/eleccions2007.htm

No hay comentarios: